Η Εταιρία μας

Ήταν αρχές της δεκαετίας του 1970 που μια οικογένεια ανθρώπων του μόχθου άνοιξαν, σε δύσκολες συνθήκες, στο κέντρο της Αθήνας ένα βιβλιοχαρτοπωλείο με πολύ μεράκι και όρεξη για δουλειά καλύπτοντας τις ανάγκες της γύρω περιοχής σε μια ανερχόμενη , τότε, αγορά του είδους.

Τα χρόνια πέρασαν και η επιχείρηση εδραίωσε την θέση της, μέχρι που 20 χρόνια αργότερα ,  το 1993, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις εξελίξεις στο χώρο, εξελίχθηκε στην ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΙΚΗ ΕΠΕ.

Σκοπός της εταιρείας πρωτοπορώντας για την εποχή της η πλήρη υποστήριξη των πελατών σε όλα τα είδη οργάνωσης γραφείου, αναλωσίμων και ειδών λογιστηρίου, τόσο σε παραδοσιακά προϊόντα όσο και σε μηχανές γραφείου, είδη και αναλώσιμα εκτύπωσης και παρουσίασης, είδη και παρελκόμενα ηλεκτρονικών υπολογιστών, εποπτικά μέσα διδασκαλίας, καθώς και βιβλία ΟΕΔΒ , Λογοτεχνίας, Βοηθήματα και Συμπληρώματα Εκπαίδευσης.

Σήμερα στο κατώφλι της νέας χιλιετίας ανοίγουμε μια νέα δίοδο επικοινωνίας μαζί σας μέσω του παγκόσμιου διαδικτύου (www) και ευελπιστούμε στην συνέχεια του τρίπτυχου:

* άμεση εξυπηρέτηση

* υψηλή ποιότητα

* ανταγωνιστικές τιμές.

Powered By OpenCart
ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΙΚΗ ΙΚΕ © 2019.